Langzaam maar zeker komen we weer een beetje bij. Wat een vermoeiende dag is zo'n trouwdag! 's ochtends eerst verzameld met familie en vrienden op de Hoofdstraat om met een heuze stoet Ingrid vanaf de Hagastraat op te halen.

Daar bleek dat wij elkaar hebben weten te verrrassen. Ingrid stond daar onverwachts in een echte trouwjurk met sleep en ik stond er als een heuse boer in overall, een paar kaplaarzen en een mooie pet. Uiteraard was ik met de 'brommerd' gekomen om haar de vraag te stellen of ze met mij wol brommert kiek'n... Dat deed ze graag, maar is toch met een super uitziende Daphne in de Rolls gestapt. Gijs, ook in boeren-outfit durfde het wel aan om samen met zijn boerenvader op de brommer door de stad te rijden naar het stadhuis.

Het was daar drukker dan verwacht. Schijnbaar waren er toch veel mensen die het 'ja-woord' van die eigenwijze John wilden horen. Maar eerst werden we uiteraard onthaald door de trouwambtenaar die een kort ontvangstwoord deed en toen het woord aan Leendert gaf. Leendert is diegene geweest die bij de gemeente alles heeft uitgezocht voor Ingrid. Zijn toespraak is hier te lezen.

Midden in deze toespraak werden we flink gestoord door een 'vrouw' die brullend de zaal binnen kwam en vroeg om per direct de bruiloft te stoppen. Ze reageerde op de advertentie die Ingrid in het Gorzenaartje en In de krant had laten zetten om mij te pesten. Na mijn weigering liep ze huilend en schreeuwend weg. Tip: Neem nooit Willem van Hattem als getuige!

Na de toespraak kwam het hoge woord er uit. Toen ik mijn ja-woord gaf, dacht ik hier en daar een diepe zucht te horen gevolg door wat gegniffel wat weer werd gevolgd door een lach...

Hierna hebben we buiten nog wat foto's gemaakt. Ingrid had het even moeilijk toen er ook nog 2 witte duiven de lucht in moesten. Ze was wel op de hoogte van de duiven, maar Rita had haar niet verteld dat we die zelf de vrijheid moesten geven... Moet je ze wel eerst een tijdje vast houden.

Vervolgens zijn de boer en zijn bruid in de prachtige witte Rolls gestapt en als een echt bruidspaar naar het Sterretje gebracht waar we, samen met familie en vrienden, een heerlijke broodmaaltijd hebben gegeten. Toen waren we al moe! Gelukkig konden we toen naar huis om een paar uurtjes te rusten, want wij moesten vanaf een uur of 5 alweer bij de feestzaal zijn op de band te begroeten....
Welkom
Update t/m 13-09-2007
Trouwerij: de ochtend
Trouwerij: de avond
In de krant
Trouwerij op film
Bedankt!
Toespraak huwelijk
Bruiloftslied
Foto-album
De muziek
John
Ingrid
Gijs
Daphne
Wist je dat... (update 17-09-06)
Gastenboek
Contact
Trouwfilmpjes!