's Middags zijn we lekker rustig thuis geweest, nou ja rustig. Uiteraard hebben we de film bekeken die Ineke heeft gemaakt en er kwamen al foto's binnen per email. John heeft ze meteen op de site gezet.

Om 5 uur waren John en ik in All American Dream om de bandleden en de crew van de Dandies op te vangen. Ivo en Ramon waren erg laat omdat ze in de file stonden danwel laat van huis waren vertrokken. Rond half 7 hebben we lekker wat gegeten met z'n allen. We wilden nog een nummer met de Dandies doornemen maar dat ging niet door omdat er dus 2 te laat binnen kwamen stormen, terwijl de eerste gasten al arriveerden waren de Dandies nog aan het soundchecken. John en ik hadden ons ondertussen terug getrokken en konden boven zien hoe de gasten aankwamen. Er waren mensen bij die ons kwijt waren en het maar raar vonden dat we er nog niet waren, dit hadden we express gedaan om niet de hele avond handjes te hoeven schudden. Nu kwamen we binnen terwijl de meeste mensen er al waren en konden we met een half uur de felicitaties in ontvangst nemen en met het feesten beginnen.

John heeft de Paris Dandies aangekondigd, vooral Dany Lademacher wat zijn grote voorbeeld vroeger was. We waren en zijn echt apetrots dat we deze band hebben kunnen boeken voor ons feest, had niet beter gekund. Alleen, tijdens het eerste nummer sprong Dany zijn snaar ... Hij baalde enorm en ging dus af. Het duurde alleen erg lang voordat hij weer terug was, John is gaan kijken en wat bleek ... hij had geen setje snaren bij zich, dat was wel oerstom. John heeft Dany een setje snaren gegeven met de woorden: Jij was mijn voorbeeld, laat ik nu een voorbeeld voor jou zijn... Als je gaat spelen...zorg dan dat je een setje snaren bij je hebt. Hij baalde enorm, maar zag er toch ook de humor wel van in.

Nadat de stroom er ook nog uitknalde kon het feest echt beginnen, de drank vloeide rijkelijk en hoe later hoe gezelliger. De Dandies speelden de sterren van de hemel en John en ik hebben heerlijk geschuifeld en gedanst. Ineke (John z'n moeder) geloofde haar ogen niet... John dansen !!! Ach ... John doet wel meer dingen die men niet van hem verwacht zoals bijvoorbeeld trouwen haha. De Dandies hebben na 3 kwartier een pauze genomen en terecht want het was ondertussen akelig warm in de zaal geworden. De sfeer zat er al goed in. De 2e set van de Dandies kon beginnen, de jongens hadden er echt zin in en hebben beduidend langer gespeeld dan was afgesproken, heerlijk. Het is dat die 'saaie' manager er tussendoor kwam anders waren ze waarschijnlijk nooit meer opgehouden. Ik mocht nog een nummer meezingen met Dirk, dat was nou iets waar ik op gehoopt had. Met de Dandies op 1 podium, jammer genoeg hoorde ik mezelf niet goed, dus durfde ik niet echt uit te halen. Maar het was een topervaring samen met Ivo in een microfoon bléren.
Bij deze nog een keer Dandies: jullie waren TOP.

Toen was het tijd om de spullen van de Dandies op te ruimen en onze spullen daarvoor in de plaats te zetten. John, Michel, Ronald en Frits hebben dat gedaan. Ik had nog een afspraak met Rob (eigenaar van AAD). Ik had met hem afgesproken dat er vrouwen op de bar moesten dansen. In de bar deed Rob er alles aan om de sfeer goed te houden, hij had heerlijke drankjes neergezet, en heeft de bar in de fik gezet om vuur te kunnen spuwen, beregezellig maar ... nog geen vrouwen op de bar. Dat zei ik dus ook tegen Rob, daar gingen we wat aan doen... Rob riep: MUZIEK en klom op de bar, hij hielp mij er ook op. Samen hebben we wat gedanst en binnen een mum van tijd stond de bar vol met leuke dames. Ondertussen werd John van zijn "werk"  gehaald met de mededeling dat zijn vrouw gek was geworden. Nu kent John mij al langer dan vandaag die keek er dus niet van op. Wilma is echt helemaal uit haar dak gegaan, die herkenden we bijna niet meer terug. Maria kon er trouwens ook aardig wat van. Terwijl we op de bar stonden werd er nog met een fles geschud en werden we dus natgespoten. Er waren gasten bij die het allemaal een beetje vreemd vonden, die stonden met ongeloof op hun gezicht te kijken.

Het werd zo langzamerhand tijd om zelf ook maar eens iets te zingen, de band had alles opgebouwd, ik hoefde dus alleen mijn microfoon nog maar te pakken, dat heb ik dan ook gedaan. Voor mijn gevoel heb ik de sterren van de hemel staan zingen maar ik was ook niet helemaal helder meer. Ik had ondertussen aardig wat Baco'tjes achter de kiezen ;-)

Hoe het dus werkelijk geklonken heeft, geen idee. Nu maakte dat ok niet veel meer uit want er was bijna niemand meer helder, we hadden er allemaal zin in. John en ik werden op een gegeven moment van het podium afgetrapt want de band had een liedje ingestudeerd met een aangepaste tekst uiteraard, ik was er ontroerd van. Bij deze nog een keer Bedankt.

Toen werd het toch echt tijd om naar huis te gaan, het was ondertussen bij half 2. John en ik hebben nog even achter gezeten en nog wat gekletst met Ivo en Kuuk (crewlid van de Dandies), die waren er nl nog. Was nog heel gezellig.We zijn met Henk en Margo mee naat huis gereden, daar gingen we slapen. Die hadden zich behoorlijk uitgesloofd en hadden een echte bruidssuite gemaakt. Er stond champagne, er waren kaarsjes, uiteraard stond er een Bacardi- cola klaar. Een heerlijk muziekje op de achtergrond. Kortom het Kürhaus was er niks bij. De volgende ochtend hebben we van Joost een heerlijk onbijtje gekregen. En zijn rond 10 uur naar huis gegaan.

Nogmaals iedereen heel erg bedankt. We vonden het een topdag en zullen er nog vaak met veel plezier op terugkijken.

Welkom
Update t/m 13-09-2007
Trouwerij: de ochtend
Trouwerij: de avond
In de krant
Trouwerij op film
Bedankt!
Toespraak huwelijk
Bruiloftslied
Foto-album
De muziek
John
Ingrid
Gijs
Daphne
Wist je dat... (update 17-09-06)
Gastenboek
Contact
Trouwfilmpjes!