Ingrid

 

John en ik gaan nu zo'n 8 jaar met elkaar om en al 8 jaar lang kwam telkens de discussie terug over trouwen. Zoals menigeen weet, wil John altijd gelijk hebben en ik riep al jaren dat het onzin was wat hij beweerde over trouwen, hij beweerde nl bij hoog en laag dat als je gaat trouwen, je van alles moet beloven. Nou daar had hij geen zin in hoor en daarom zou hij nooit trouwen.En ik steeds maar er tegenin gaan dat zijn bewering niet klopte. Daarmee was de "discussie"  dan voorlopig weer afgedaan tot het onderwerp weer eens ter sprake kwam.

Zo ook op 9 April 2006, we zitten gezellig te eten en het gesprek komt weer eens op trouwen, hup daar ging John weer.... Trouwen? Nooit.. dat is een stom instituut, je belooft elkaar dingen ... enz....Dus ik weer: En nou ben ik het zat hoor, je hebt ongelijk.... Wat zegt John? ... Oke, als jij gelijk hebt, trouw ik met je....Zo stom is hij nog niet eerder geweest, denk ik... Hij die ALTIJD gelijk heeft dacht dat deze keer ook te hebben, nou... mooi niet.

Ik ben naar de burgelijke stand gegaan en heb laten uitzoeken waar je precies voor tekent als je gaat trouwen en uiteraard had ik gelijk ...  je BELOOFT elkaar helemaal NIETS !!!!Kortom, John is de lul. Dé John Maris had eens geen gelijk en nu moet hij "hangen" :-)

De datum is gepland en 13 juni zijn we in ondertrouw gegaan. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Willem en Annemie zullen onze getuigen zijn, zij waren nl ook getuige van de belofte die John mij tijdens het bewuste etentje had gedaan.

Ik kijk erg uit naar 13 september, volgens mij gaat het een bere-gezellige dag worden en zeker naar de avond kijk ik erg uit. Mijn jurkje heb ik al een tijdje geleden gekocht, nu maar hopen dat hij nog past. Het blijft voor mij een verassing hoe John gekleed zal gaan, ik hoop in boeren-overall ;-)  Het feest was eerst in een kroeg gepland maar dat kon niet doorgaan omdat we een echte rock-band hebben geboekt. Zoals je weet is John al heel lang "Brood"-fan, maar die kon ik niet meer op het feest uitnodigen. We hebben muzikanten geboekt die allen in "The Wild Romance" hebben gespeeld, kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Omdat John echt maar 1 keer in zijn leven zal trouwen vond ik dat hij "recht" had op een echte band, de gitarist van deze band (Dany Lademacher) heeft John aan het gitaarspelen geholpen.

Kortom, ik kijk er al naar uit. Het trouwen zal niks toevoegen of afdoen aan de relatie die John en ik al jaren hebben. Als we het niet leuk zouden hebben, zouden we het sowieso niet doen. Ik heb, net als John, de intentie om nog lang bij elkaar te blijven en ik hoop maar dat hij een beetje geleerd heeft van zijn betweterigheid ;-)

Groetjes,
Ingrid (Pingie)



Welkom
Update t/m 13-09-2007
Trouwerij: de ochtend
Trouwerij: de avond
In de krant
Trouwerij op film
Bedankt!
Toespraak huwelijk
Bruiloftslied
Foto-album
De muziek
John
Ingrid
Gijs
Daphne
Wist je dat... (update 17-09-06)
Gastenboek
Contact
Trouwfilmpjes!